Terenuri de vanzare ieftine in Sânnicolau Mare

Anunturi imobiliare cu vanzari terenuri in Sânnicolau Mare

Filtre listare
Alege un oraş:
Preţ:
De la: La:


Introduse:


Tip teren:


Suprafața teren [mp]:
De la: La:


Front stradal:


Destinație:


Caută anunţuri imobiliare - filtre

-

Terenuri de vanzare Sânnicolau Mare. Vrei să cumperi un teren in Sânnicolau Mare? Dacă da, alegerea ta de a intra pe site-ul nostru de imobiliare este una corectă. Fie că dorești să cumperi sau să vinzi un teren agricol, fermier, forestier sau rezidential, aici vei găsi o multitudine de oferte cu vanzari de terenuri din toate categoriile. Compară anunturile cu terenuri ieftine intravilane sau extravilane și alege varianta cea mai bună pentru afacerea pe care vrei s-o dezvolți in Sânnicolau Mare.

Majoritatea anunturilor imobiliare au precizate detalii despre teren cum ar fi: suprafața terenului, tipul, destinația lui, dacă are utilități sau distanța până la acestea, panorama pe care o oferă în cazul construirii de locuințe, poze și multe altele. Vrei să postezi unul sau mai multe anunturi imobiliare gratuite cu terenuri de vanzare? Este foarte simplu. Nu e nevoie să te înregistrezi și nu te va costa nimic. Nu uita însă să completezi datele de contact și detalii despre terenul tău. Dacă vei adăuga câteva poze exemplificative, șansele de a vinde vor crește simțitor.

Cumpără un teren ieftin in Sânnicolau Mare, ideal pentru nevoile tale
Am găsit 2 anunţuri imobiliare care se potrivesc filtrelor de căutare. Rezultate afişate:1 - 2

Vand loc de casa la Igris, jud. Timis

Vand loc de casa la Igris, jud. Timis
zona Igris (sat), adăugat la: 22 februarie 2012
Vand loc de casa cu 1427 mp. in Igris ...

1,000.00 EUR

Vand casa in constructii

Vand casa in constructii
zona Sat: CHEGLEVICI, adăugat la: 06 februarie 2012
Pret: 13.000 Euro Contact: 0256385918 (Romtelecom) 0784097014 (Cosmote) E-mail: robert26_23@yahoo.com Detalii: - an constructie inceputa 2009 - suprafata ...

13,000.00 EUR